Close
Søg
Filters

firmaprofil

Tøj til store piger – billigt modetøj

Garderoben Aalborg er det nyeste skud på stammen af vores butikker, og vi er stolte af, at vores brand har fundet vej til Nordjyllands hovedstad. Uden glade og tilfredse kunder, der holder vores virksomhed kørende, ville vi ikke være i stand til at tilbyde billigt modetøj og suveræn service til alle typer af kvinder. Vores mål har altid været, at billigt modetøj bør kunne erhverves uanset størrelse, og derfor har vi et bredt udvalg af tøj til store piger i størrelse 36-58, der ikke lader sig skræmme af modellerne i Milano.

Billigt modetøj og stort udvalg

Det vigtigste for os er, at du bliver tilfreds med din handel. Når det kommer til billigt modetøj og generelt tøj til store piger, er mulighederne uendelige, og derfor skal du ikke gå på kompromis med noget, der blot er godt nok – det skal passe dig perfekt.

Det kan være, at en bestemt størrelse ikke er hjemme, men fordi vi, i Aalborg samarbejder med vores andre butikker rundt omkring i Nordjylland, så du kan få præcis den størrelse, du leder efter. Udover nyt og billigt modetøj til store piger tilbyder vi også smykker, tasker og bælter til dig, der søger en samlet pakke.

Byens bedste service med tøj til store piger

Uanset om du blot er ude at shoppe eller har noget helt specifikt i tankerne, så står vores 4-mands personale altid klar til hjælpe dig med professionel rådgivning i billigt modetøj. Der findes ikke ét spørgsmål, der er for dumt eller useriøst – vi hylder mangfoldighed, og derfor finder du hos os det bedste, nyeste og billigste tøj til store piger gennem professionel, men samtidig kærlig service. Velkommen til Garderoben. 

Har du nogle spørgsmål, kan du kontakte garderoben i Aalborg på telefon 86 98 22 98.