Close
Søg
Filters

firmaprofil

Dametøj i store størrelser i Brønderslev

Vores butik i Brønderslev har siden i slutningen af februar 2015 kunnet, i linje med vores andre butikker, tilbyde nyt og billigt dametøj til alle slags kvinder. For os er det vigtigt, at alle føler sig velkomne og relevante, selvom man måske ikke bruger de samme størrelser som de tøser, der render rundt på catwalks i New York. Det nyeste modetøj til kvinder skal kunne erhverves uanset størrelse, og derfor tilbyder vi dametøj i store størrelser – alt fra størrelse 36 til 58.

Vi har dametøj i alle størrelser og typer

Det er nemmere at finde dametøj i store størrelser, der kan tilfredsstille en, jo større udvalget er. Med konstant leverance af nyt dametøj i store størrelser fra vores forskellige leverandører er du sikret, at alt det nyeste findes på vores hylder til overkommelige priser.

Rigtige kvinder skal også have lov til at kunne gå i det nyeste tøj uden, at økonomien ødelægges, og er du derfor tilfreds med behandlingen, har vi en rabatordning, der sikrer dig 10% rabat, når du har handlet for 10x 300 kroner.

Vores bundsolide 3-mands hold i Brønderslev sikrer dig, at du får mest ud af besøget – uanset om du bare søger rådgivning eller har noget helt specifikt dametøj på hjerte. De hjælper dig også med at bestille bestemte størrelser hjem, hvis de ikke lige skulle være på lager.

Gør shopping til en oplevelse

Fra det øjeblik du træder ind i vores butik, skal det være en fornøjelse. Shopping for os er ikke bare shopping, men en skabelse af dig selv, gennem det dametøj i store størrelser, vi kan supplere. Vi står altid klar på tå for at give dig den behandling, du fortjener. Velkommen indenfor. 

Kontakt butikken i Brønderslev på telefon 65 98 22 98, hvis du har nogle spørgsmål.