Close
Search
Filters

Fimaprofil

Tøjbutik med tøj til kvinder med former

Vores tøjbutik i Brovst har eksisteret siden juni 2014 med det formål at kunne tilbyde billigt modetøj og top service til alle slags kvinder. Tilblivelsen af vores tøjbutik i Brovst er en direkte konsekvens af, at vores opstartsbutik i Nykøbing blev en succes, og vi er stolte af at have nået til et punkt, hvor vi i hele Nordjylland kan tilbyde billigt tøj til kvinder med former.

Vores idelogi har fra start været, at billigt modetøj skal kunne erhverves uanset størrelse, og derfor byder vi dig ind varmen til et kig på tøjstørrelser mellem 36 og 58.

Tøj til kvinder med former i alle størrelser i vores tøjbutik

Som en subtil del af vores ideologi om, at kvinder med former skal kunne erhverve sig det nyeste modetøj, er din tilfredshed højest på vores prioriteringsliste. Når du går ud af vores tøjbutik med eller uden nyt tøj til kvinder med former, skal du være tilfreds, og det bliver du kun, hvis du har fået svar på dine spørgsmål gennem god service og/eller, hvis du har fundet det, du ledte efter.

Er størrelsen ikke lige hjemme, samarbejder vi i øvrigt med vores andre tøjbutikker i regionen, så du altid kan få den størrelse, du skal bruge til kvinder med former. Vores 3-mands team i butikken i Brovst er topprofessionelle og står altid klar til rådgivning i vores tøjbutik med et smil på læben, hvis du har den mindste tvivl om noget.

Vores personale møder dig med suveræn service

Du er den vigtigste for os, så derfor vil du naturligvis også modtage den service, der kan afhjælpe dit behov for tøj til kvinder med former. Vi har bred ekspertise på området, så fra det øjeblik, du træder ind i vores tøjbutik, finder du dig selv i professionelle hænder. Garderoben byder dig indenfor. 

Har du spørgsmål, kan du kontakte Garderoben i Brovst på telefon 87 98 22 98.