Fri fragt ved køb over 500 kr. // Levering 1 – 4 hverdage
Menu
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.

Fimaprofil

Tøjbutik med tøj til kvinder - også dem med former

Vores tøjbutik i Brovst har eksisteret siden juni 2014 med det formål at kunne tilbyde billigt modetøj og top-service til alle slags kvinder, uanset størrelse. Tilblivelsen af vores tøjbutik i Brovst er en direkte konsekvens af, at vores opstartsbutik i Nykøbing blev en succes, og vi er stolte af at have nået til et punkt, hvor vi kan tilbyde tøj til kvinder - også tøj til pluspiger.

Vores idelogi har fra start været, at billigt modetøj skal være tilgængeligt uanset størrelse, og derfor byder vi dig ind varmen til et kig på tøjstørrelser mellem 36 og 58, som du også kan finde i vores online webshop her.

Tøj til kvinder i alle størrelser

Vores butikker er opbygget om det princip, at alle kvinder, uanset alder, størrelse og højde, skal kunne købe tøj et sted, hvor de føler sig velkomne. Du skal være tilfreds med tøjudvalget, vores betjening og generelle service, og hvis du er det, så er vi også tilfredse. Du skal have lyst til at komme igen, om det er på nettet eller fysisk i butikken.​

Hvis din størrelse ikke er på lager, samarbejder vi med vores anden butik i Nykøbing, så vi gør altid vores bedste for, at du kan få den størrelse du har behov for. Vores team i butikken i Brovst er topprofessionelle og står altid klar til rådgivning i vores tøjbutik med et smil på læben, hvis du har den mindste tvivl om noget.

Vores personale møder dig med suveræn service

Du er den vigtigste for os, så derfor vil du naturligvis også modtage den service, der kan afhjælpe dit behov for tøj til kvinder - om end det er plus size tøj til kvinder, eller til en størrelse 36, har vi en bred ekspertise på området, så fra det øjeblik, du træder ind i vores tøjbutik, finder du dig selv i professionelle hænder. Garderoben byder dig indenfor!

Har du spørgsmål, kan du kontakte Garderoben i Brovst på telefon 87 98 22 98.