Fri fragt ved køb over 500 kr. // Levering 1 – 4 hverdage
Menu
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.
RSS

Nye produkter

Festival - leggings med lommer

560

Festival leggings med lommer til mobil, kort eller andet. Dette er en sportsmodel, derfor kan de bruges som tights, løbebukser m.v. Disse leggings med lommer har bred elastik i livet der ca. når til navlen.

Materiale:
88% polyester
12% elastan

400 DKK

Festival - cykelshorts med lommer

540

Festival cykelshorts med lommer i en sporty model, gode til f.eks. tennis. Disse indershorts med lommer i hver side, har bred og høj elastik i livet og når ca. ned til midt på låret. Lommerne er store nok til mobil, kort, nøgler eller lignende.

Materiale:
88% polyester
12% elastan

300 DKK

Mongul - stumpebuks med elastik

G300329

Mongul stumpebukser med elastik i taljen og lommer i begge sider. Disse stumpebukser med vidde i benene dækker lige knæet og er bløde og dejlige at have på.

Materiale:
100% bomuld

310 DKK

Mongul - faconsyet kjole

F251507

Mongul faconsyet kjole med korte ærmer og v-hals. En super flatterende kjole med stræk og lidt facon i, der giver talje, uden at sidde stramt. Gå gerne en størrelse op, hvis du ønsker et lidt løsere fit. Længden dækker knæet.

Materiale:
92% viskose
8% elastan

510 DKK

Mongul - tunika flere print

F251356

Mongul tunika med korte ærmer, rund hals og lille overskæring, der blot er en syning, og dermed ikke går ind i taljen. Denne tunika sidder løst på kroppen og går ca. til midt på skinnebenet/lige før knæet.

Materiale:
100% viskose

410 DKK

Momgul - kjole uden ærmer

F251332

Mongul kjole med rund hals og brede stropper. Denne hvide Mongul maxikjole med striber i gul og grøn har en længde der ca. når til midt på skinnebenet og sidder løst langs kroppen. Normal i størrelsen.

Materiale:
100% viskose

410 DKK