Close
Search
Filters

Firmaprofil

Modetøj til rigtige kvinder med kurver

Siden Garderoben i Nykøbing åbnede i 2011 og sidenhen med en udvidelse i 2013 udelukkende med fokus på modetøj til kvinder med kurver, har vi taget imod alle slags kvinder med åbne arme, fordi vi grundlæggende har de samme behov uanset størrelse.

Der skal være plads til forskellighed, og derfor er det vigtigt for os, at alle føler sig velkomne, når de træder ind i butikken. Modetøj er ikke kun for dem, der går catwalk i Paris, men for alle kvinder, der ønsker en smule selvforkælelse.

Kvinder med kurver - find alt

Vores butikker rundt omkring i landet arbejder sammen, og derved er du garanteret et større udvalg, end det du måske finder i Nykøbing. Vi får løbende hele tiden nyt modetøj ind fra vores leverandører, men skulle en bestemt størrelse ikke findes her, så hører vi vores andre afdelinger ad, så du kan få præcis det, du leder efter til kvinder med kurver – naturligvis bliver den skaffet hjem, så du ikke skal ud og køre en længere tur.

Vi tilbyder modetøj til alle anledninger i et overskueligt prisleje til alle typer af kvinder. Ud over al slags modetøj består vores udvalg også af tilbehørsartikler som smykker, tasker og bælter.

Professionel vejledning i modetøj og betjening

Hos os kommer din tilfredshed i første række, og alle vores fire ansatte er klar til byde dig velkommen med smil og god betjening. For at finde det bedste tøj til kvinder med kurver, kræves den bedste vejledning, fordi du ikke skal gå på kompromis, når det kommer til opfyldelse af dine behov for modetøj. Vi glæder os til at se dig.

Vi kan altid kontaktes på telefon 76 98 22 98, hvis du har spørgsmål til vores udvalg.