Fri fragt ved køb over 500 kr. // Levering 1 – 4 hverdage
Menu
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.

Firmaprofil

Modetøj til kvinder - også dem med kurver

Siden Garderoben i Nykøbing åbnede i 2011, og i Brovst i 2013, har vi haft stor fokus på modetøj til alle kvinder, i alle aldre og alle former. Grundlæggende har vi samme behov for, at klæde os på, og derfor skal alle størrelser, ifølge os, være let tilgængelige.

Der skal være plads til forskellighed, og derfor er det vigtigt for os, at alle føler sig velkomne, når de træder ind i Garderoben, hvor servicen altid er i fokus. Det er helt simpelt: tøj til kvinder, uanset størrelse.

Kvinder med kurver - find alt

Vores butik i Nykøbing og i Brovst har et tæt samarbejde, hvilket giver et større udvalg - måske finder du noget i Nykøbing, som ikke findes i Brovst (eller omvendt) eller måske, kan vi skaffe den størrelse du skal bruge hjem til den butik, der ligger tættest på dig.

Vi tilbyder modetøj til alle anledninger i et overskueligt prisleje til alle typer af kvinder. Ud over al slags tøj til kvinder består vores udvalg også af tilbehørsartikler som smykker, tasker, undertøj og bælter.

Professionel vejledning, service og betjening

Hos os kommer din tilfredshed i første række, og alle vores ansatte er klar til byde dig velkommen med et smil og god ærlig betjening. For at finde det bedste tøj til alle kvinder, heriblandt tøj til pluspiger, kræves den bedste vejledning - fordi du ikke skal gå på kompromis, når det kommer til opfyldelse af dine behov for at købe tøj. Vi glæder os til at se dig og vi byder dig altid velkommen!

Vi kan altid kontaktes på telefon 76 98 22 98, hvis du har spørgsmål til vores udvalg.