Fri fragt ved køb over 500 kr. // Levering 1 – 4 hverdage
Menu
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.

Om os

Tøjbutikker i Nykøbing og Brovst

​Succes avler succes, og derfor er vi naturligvis stolte af at have tøjbutikker i både Nykøbing, Brovst. For at kunne skabe en virksomhed, der kan køre rundt og senere hen udvide sig, er det nødvendigt med glade og tilfredse kunder, der har lyst til at komme igen.

Derfor er din tilfredshed det største kvalitetstempel, vi som forretning på et stort marked kan ønske os – og det skal selvfølgelig komme dig til gode.

Priser og størrelser hvor alle kan være med

Det grundlæggende mål for Garderobens tøjbutikker er, at alle skal kunne finde det tøj, de leder efter, uden at skulle betale ekstraordinært høje priser.

Modetøj er ofte i reklamer og til arrangementer kun brugt på modeller, der sætter urealistiske standarder for alle kvinder. Men det er vi klar over, og derfor finder du i vores tøjbutikker alt det nyeste modetøj til rigtige kvinder med kurver, der bruger mellem størrelse 36 og 58.

​Hvad end du leder efter jakker, bluser, bukser eller smykker og andet tilbehør står vores personale altid klar med åbne arme til at hjælpe dig med professionel rådgivning i alle vores tøjbutikker.

Forkæl dig selv i vores tøjbutikker

Vores koncept har fra start været, at du skal føle dig varmt modtaget, lige så snart du træder ind i en af vores tøjbutikker, og sådan er det stadigvæk. Hos os finder du det nyeste udvalg af modetøj, der konstant optimeres af vores leverandører, til overkommelige priser, fordi selvforkælelse skal være forbeholdt alle slags kvinder.

Har du den mindst tvivl om noget, guider vi dig professionelt, bekvemt og præcist gennem din tvivl, så du i sidste ende går ud af døren glad og tilfreds med din shopping oplevelse. Vi byder dig glædeligt inden for i alle vores tøjbutikker!

Kontakt Garderoben på telefon 97 76 91 86 eller e-mail garderobenaps@yahoo.com, hvis du har nogle spørgsmål.