Fri fragt ved køb over 500 kr. // Levering 1 – 4 hverdage
Menu
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.

Plaisir

Filters
Sorter efter
Vis per side

Plaisir - badedragt

T0054

Plaisir badedragt uden bøjle men med god støtte til en større barm, da badedragten er vatteret. Badedragten har justerbare stropper og giver flot facon med v-hals og rund ryg, samt sød rynke-detalje ved brystet.

Materiale:
78% polyamid
28% lycra

700 DKK

Plaisir - badedragt med skørt

T0043

Plaisir badedragt med skørt med et lille bindebånd. Der er god støtte ved barmen, uden bøjle, men med brede justerbare stropper. Findes i plus size størrelser til hende, der leder efter badetøj, eller en badekjole, i større størrelser.

Materiale:
78% polyamid
28% lycra

750 DKK

Plaisir - bh uden bøjle

619266

Plaisir bh uden bøjle med blonder. Giver er flot løft på barmen, med brede blondestropper og bredt bagstykke med 3 hægter bagpå.

Materiale:
80% polyamid
20% elastan

450 DKK

Plaisir - shape trusse

954-

Plaisir shape trusse som har gummikant foroven så de ikke falder ned. Disse shapetrusser fra Plaisir strammer godt ind & op, og sidder tæt ind til kroppen. God til at have på under f.eks. kjoler. Plaisir laver plus size shapewear, lingeri, undertøj og badetøj.

Materiale:
54% polyamid
46% elastan

380 DKK

Plaisir - Beate bh med bøjle

619431

Super flot bh fra Plaisir, der laver skønne bh'er med super pasform, også til plus size kvinder. Bhen er komfortabel med brede blondestropper, der giver god støtte, også til dig med større barm. Bh'en har brede hægtemaller, med 3 hægter, så du har god mulighed for at justere det så den passer lige præcis til dig.
Beate Plain er en af de mest populære modeller fra Plaisir, og den findes i flere farver, udover sort og off white, som vi altid har på lager. Ønsker du en anden størrelse eller farve, så check evt. vores webshop, Facebook eller ring/skriv på 76982298 for mere information. Beate Plain er en af de mest populære modeller fra Plaisir.

Materiale:
Denne bh er fremstillet i en kombination af mickrofiber og smuk elastisk blonde.

460 DKK

Plaisir - bomulds-bh uden bøjle med frontluk

5451

Meget behagelig bomulds-bh uden bøjler bh fra Plaisir, der også laver plus size undertøj til kvinder. Denne bløde bh giver fin støtte, men det er ikke meningen at denne bh skal løfte barmen, som f.eks. en bøjle-bh gør det. med brede stropper og bagstykke, og denne model lukkes foran med 5 hægter, så den er nem at få på.

Indvendig føles bh'en meget blød og behagelig pga. den gode bomuld og den elastiske kant der også er blød på indersiden.

350 DKK
Sorter efter