Plaisir

Filters
Sorter efter
Vis per side

Plaisir - bh uden bøjle

619266

Plaisir bh uden bøjle med blonder. Giver er flot løft på barmen, med brede blondestropper og bredt bagstykke med 3 hægter bagpå.

Materiale:
80% polyamid
20% elastan

450 DKK

Plaisir shape trusse som har gummi kant foroven så de ikke falder ned. Den strammer godt ind & op

954-

Plaisir shape trusse som har gummi kant foroven så de ikke falder ned. Den strammer godt ind & op. 54% Polyamid 46% Elastane

380 DKK

Meget flot sort bh, der både er komfortabel og som giver god støtte til den store barm.

619431

Meget flot sort bh, der både er komfortabel og som giver god støtte til den store barm. Beate Plain er en af de mest populære modeller fra Plaisir. Det er en bh fremstillet i en kombination af micro fiber og smuk elastisk blonde. Den er derfor både blød og behagelig at have på, og smuk at se på. Beate Plain har helskål og bøjle både i skålen og i de ekstra brede sidestykker, hvilket giver et godt hold. Bh'en har brede hægtemaller, så du har god mulighed for at justere det så den passer lige præcis til dig. Skulderstropperne er brede og elastiske for komforten og der er påsyet en smuk bred blonde for det feminine udseende.

460 DKK

Meget behagelig bomulds uden bøjler bh fra Plaisir.

5451

Meget behagelig bomulds uden bøjler bh fra Plaisir. Bh'en har frontlukning med 5 hægter, og er derfor meget let at lukke. Den har gode brede stropper. Indvendig føles bh'en meget blød og behagelig pga. den gode bomuld og den elastiske kant der også er blød på indersiden. Udvendig har kanten små fine tunger der giver bh'en et feminint look og der er en sød blonde foran hægterne. Bh'en er blød og det er ikke meningen at denne bh skal løfte barmen, som f.eks. en bøjle-bh gør det. Den giver hold til barmen "der hvor barmen er ".

350 DKK

Smuk sort trusse, fremstillet i en kombination af fint mønstret microfiber og smuk elastisk blonde.

144

Smuk sort trusse, fremstillet i en kombination af fint mønstret microfiber og smuk elastisk blonde. Baate Midi trussen har mellemhøj talje og en lidt lavere benskæring. Den har en god pasform og microfiberen følses bahagelig at have på. Den smukke blonde giver trussen et feminint look. Rundt i benskæringen har den en bred blød elastik på indersiden, der sørger for at holde både microfiberen og blonden tæt til benet. Beate trussen findes også som g-streng Og se de skønne bh'er i samme serie Beate o

270 DKK
Sorter efter