Fri fragt ved køb over 500 kr. // Levering 1 – 4 hverdage
Menu
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.

Sko og sandaler

I denne kategori kan du finde et udvalg af sko, sandaler og støvler fra Green Comfort, Tamaris og Relax Shoe. Green Comfort sko er især kendt for deres EnergySole, der skåner foden med mere støtte, samt sko og støvler til brede fødder. Her findes desuden støvler i læder og skind, samt sko i ruskind, og diverse sandaler fra Green Comfort.

Filters
Sorter efter
Vis per side

Green Comfort - Melon Mag sandal

434009

Green Comfort sandal i Melon Mag-modellen, der har et smart look der kombinerer hverdagssandalen og det feminime. En moderne sandal med bred fletremme i blødt lammeskind. Sålen er forét med skind i PU, der føles blødt og behageligt for fødderne, og følger din fods naturlige form. Denne sandal er også god til dig med brede fødder, og minder lidt om moderne og behagelige klipklapper.

800 DKK

Green Comfort - Rejoice Riva sandal

422024

Green Comfort sandal med god plads til fødderne, til dig der leder efter en sandal til brede fødder, og med remme der kan justeres hele tre steder. Denne sandal med hæl har en blød stødabsorberende sål.

Sandalens indersål er støbt, så den følger din fods naturlige form. Et klassisk design, der passer både til fest og til hverdag.

900 DKK

Green Comfort - Rejoice Rio sandal

422018

Green Comfort sandal i Rejoice Rio sandal. En flot sandal med hæl med masser af komfort. Sandalen er rummelig til dig der leder efter sko til brede fødder, og har remme der kan justeres både ved hæl, ankel og forfod. Indersålen er i formstøbt EVA, der følger din fods naturlige form.

800 DKK

Green Comfort - Corsica Coty sandal

421014

Green Comfort sandal der kan bruges til hverdag, arbejdsbrug og ferie. Denne sandal har remme der kan justeres på både hæl, vrist og forfod, så du får god støtte til fødderne.

Sandalen er lavet i nubuck og lycra og har svangstøtte og en formstøbt indersål med 4,5 mm stødabsorberende EnergySole, og en ekstra 4,5 mm EnergySole™ i hælområdet for ekstra komfort. Indvendigt har sandalen elastisk lycra og fugtabsorberende Soft Tex på sålen, så dine fødder holdes tørre for sved. Ydersålen er lavet af letvægtsmaterialet phylon, samt en gummisål så du ikke skrider.

900 DKK

Green Comfort - Camino Calisa Sandal

421004

Camino sandal med tre remme i nubuck, idéelle sandaler til både hverdag og arbejdsbrug, til dig der går meget. Denne Green Comfort Sandal har et lille løft ved hælen med svangstøtte i indersålen. Den har 3 justerbare remme over foden og en justerbar hælrem, så du kan tilpasse sandalen præcist til din fod.

Sandalen har en 6 mm EnergySole som er støddæmpende. Sandalen er fremstillet i nubuck og på indersiden og øverst på sålen er Soft Tex-fóret med til absorbere fugt og holde fødderne tørre.

1.200 DKK

Green Comfort - Leaf Leona sneakers

225006

Green Comfort sneakers med kombination af bæredygtigt ruskind og lakseskind, som er et affaldsprodukt i fiskeindustrien, hvor kun 1% af skindet bliver anvendt. Lakseskind er stærkt, åndbart og fleksibelt, og udseendet giver et specielt look til skoene. Green Comfort Leaf-modellen giver komfort og støtte, har en rummelig pasform, samt snørebånd. Fóret er Soft Tex, som er åndbart fugtabsorberende.

Indersålen er vores unikke 4,5 mm EnergySole™ Memory, som er stødabsorberende. Indersålen kan tages ud og erstattes med egen sål. Ydersålen er af letvægtsgummi.

1.150 DKK
Sorter efter