Fri fragt ved køb over 500 kr. // Levering 1 – 4 hverdage
Menu
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.

Sunday

Filters
Sorter efter
Vis per side

Sunday - t-shirt i flere farver

6557

Sunday t-shirt med elastik ved hoften, rund hals og trekvartærmer. Blusen, der også findes i plus size størrelser, har et flot abstrakt print i forskellige farver. Blusen sidder løst og runder flot med elastikken i livet, derfor velegnet både til bukser og nederdel.

Materiale:
92% viskose
8% elastan

410 DKK

Sunday - kjole

6653

Sunday kjole med flerfarvet print. Denne plus size kjole fra Sunday har lidt krave med v-hals, hvor der går læg ned fra brystet, så den falder flot. Kjolen har korte ærmer der når til albuen og en længde der når lige ned under knæet.

Materiale:
100% viskose

610 DKK

Sunday - kjole med lommer

6634-

Sunday kjole med lommer i plus size størrelser. En fin kjole med korte ærmer og v-hals, lommer foran i hver side, og en længde der lige når under knæet.

Materiale:
92% viskose
8% elastan

710 DKK

Sunday - kjole med elastik

6737

Flot Sunday kjole med elastik og rynker langs hele kjolen, der gør at kjolen har en flot facon der falder pænt langs kroppen. Kjolen har rund hals, trekvartærmer med elastik for enden og en længde der når til under knæet, midt på skinnebenet ca.

Materiale:
Yderstof:
Inderstof:

410 DKK

Sunday - t-shirt med elastik

6658

Sunday t-shirt med elastik i livet, rund hals og korte ærmer. Blusen sidder løst og runder flot med elastikken for enden, og har desuden et pænt print i turkis, hvid og grøn.

Materiale:
92% viskose
8% elastan

410 DKK

Sunday - t-shirt med korte ærmer

6657

Sunday t-shirt med print i hvid, beige og lime. En flot bluse, der også findes i plus size størrelser, som har rund hals, korte ærmer der næsten når albuen og elastik ved hoften så blusen runder flot.

Materiale:
92% viskose
8% elastan

410 DKK
Sorter efter