Fri fragt ved køb over 500 kr. // Levering 1 – 4 hverdage
Menu
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.

Zhenzi Bluser

Du kan aldrig have for mange flotte bluser i din garderobe. De passer til et væld af anledninger, og du har rig mulighed for at style dem, så de passer til netop din personlige stil.

Hvis du mangler en ny bluse, er du kommet til det rette sted. På denne side finder du vores fine udvalg af Zhenzi-bluser, som findes i forskellige designs, farver og størrelser, så du med garanti kan finde noget, der falder i din smag.

Zhenzi-bluser er designet til at fejre kurvede kvinders former og fremhæve deres skønhed, så du kan derfor regne med at få en bluse med pasform og komfort i højsædet, når du køber en Zhenzi-bluse.

Læs mere..

Style din Zhenzi-bluse til enhver lejlighed

Uanset om du skal på arbejde, til familiefest eller have en hyggeaften med vennerne, er en Zhenzi-bluse et fremragende valg. Du kan nemt style den samme Zhenzi-bluse, så den passer til forskellige begivenheder.

Går du efter et afslappet look, kan du eksempelvis kombinere din Zhenzi-bluse med et par flotte jeans og støvletter. Her kan du med fordel vælge en bluse i en fin farve eller med et skønt mønster for at give dit outfit et pust frisk luft.

Har du en festlig begivenhed i kalenderen, kan du style din Zhenzi-bluse med en blazer, høje hæle og flotte smykker for at skabe et elegant udtryk, der passer til mere formelle lejligheder.

Du har dermed rig mulighed for at eksperimentere med din stil med en Zhenzi-bluse. Her er det kun din fantasi, der sætter grænserne.

Hold dig opdateret med de seneste styles

Hos Garderoben brænder vi for at hjælpe kurvede kvinder med at finde flot og funktionelt modetøj, der komplimenterer deres former. Derfor kan du altid regne med at finde et bredt udvalg af styles i forskellige designs, farver og mønstre, når du shopper hos os.

Forandring fryder, så vi sørger for at holde dig opdateret med de seneste trends, så du kan udforske din stil og give din garderobe et friskt pust, når du trænger til lidt nyt. Du behøver ikke holde dig tilbage fra at forkæle dig selv, fordi vi tilbyder smart modetøj til overkommelige priser.

Her på siden har vi samlet vores skønne udvalg af Zhenzi-bluser, som passer til enhver anledning. Uanset om du leder efter en trøje med korte eller lange ærmer, finder du det her. Gå på opdagelse i vores sortiment af Zhenzi-bluser, og find dine nye favoritter.

Filters
Sorter efter
Vis per side

Zhenzi Bluse

200103

Zhenzi bluse
V-hals med lynlås, 3/4 ærmer
Elastik ved forneden
92% viscose 8% elastane

410 DKK

Zhenzi Bluse

2809251

Zhenzi bluse med v-hals
100% Creep viscose

410 DKK

Zhenzi Bluse

2808264

Zhenzi Bluse er med rund hals, 3/4 lange ærmer
100% Viskose

410 DKK

Zhenzi - bluse med print

2701461

Zhenzi bluse Knapper ned foran 1/2 ned lang ærme 100 % viskose

410 DKK 205 DKK

Zhenzi - bluse med v-hals

2410247

Zhenzi bluse med v-hals 100% Vicsose

440 DKK 220 DKK

Zhenzi - skjortebluse

2408764

Zhenzi skjorte med v-hals 100% Viscose

410 DKK 210 DKK
Sorter efter