Fri fragt ved køb over 500 kr. // Levering 1 – 4 hverdage
Menu
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.

Zhenzi T-shirts

En Zhenzi-T-shirt er designet unikt og flot, og så er pasformen helt perfekt. Iklædt en Zhenzi-T-shirt er du med på moden, da det populære brand altid udvikler T-shirts og tøj, der matcher sæsonens trends. Desuden sidder en Zhenzi-T-shirt perfekt, da pasformen er nøje udtænkt til både at være behagelig og se godt ud. Se vores udvalg af de flotte Zhenzi-T-shirts her på siden.

Læs mere..

Enestående Zhenzi T-shirt med mønster og print

Zhenzis T-shirts findes i utallige forskellige designs, som alle er unikke på hver deres måde. Du kan både finde en Zhenzi-T-shirt i basale farver som sort og hvid, der går godt som undertrøje eller som top til farverige og spraglende underdele for at afbalancere outfittet.

Zhenzi er kendt for deres enestående designs, og du kan derfor finde en Zhenzi-T-shirt, der ikke er set magen til. Spændende mønstre, farverige kulører, nye motiver og flotte detaljer gør Zhenzi-T-shirts til smukke stykker tøj, der giver dig et personligt look. Du kan også finde Zhenzis T-shirts med fine blonder, flæser og spændende print, der gør dit udtryk enestående.

Smart Zhenzi T-shirt med elastik forneden

Zhenzi har designet T-shirts med elastik forneden - en slags mave-skjuler-bluse. Zhenzi-T-shirts med elastikkant er det oplagte valg, hvis du ikke ønsker, at din mave skal tiltrække opmærksomhed. Zhenzis T-shirts med elastik forneden er designet, så inderblusen holdes ind mod kroppen med en elastik, og et ydre lag sidder løst udenpå. På denne måde skjuler Zhenzi-T-shirten din mave.

Støt gode formål og velgørenhed med en Zhenzi T-shirt

Når du køber en af Zhenzis T-shirts, støtter du de samarbejder, som det danske brand er en del af. Sammen med den danske modevirksomhed Kompagniet af 1991 støtter Zhenzi projektet “Land of Hope”, der hjælper Nigerias såkaldte heksebørn.

Desuden vil din Zhenzi-T-shirt støtte projektet “Verdens Skove” med Sebastian Klein. Overskuddet fra tøjsalget går ubeskåret til beskyttelse af verdens skove, den lokale befolkning og levestederne for truede dyr i Bolivia, Amazon-deltaet, Honduras, Etiopien, Uganda og Danmark.

Shop din Zhenzi T-shirt online hos Garderoben Mors

Hos Garderoben Mors har vi en forkærlighed for unikt design og flot tøj, og derfor kan du finde et udvalg af flotte Zhenzi-T-shirts hos os. Udvalget er bredt, så du kan finde en T-shirt fra Zhenzi til enhver anledning.


Har du spørgsmål til Zhenzis T-shirts, eller er du i tvivl om andet? Så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Filters
Sorter efter
Vis per side

Zhenzi T-Shirt

2303013

Zhenzi t-shirt med v-hals 100% BOmuld

170 DKK