Fri fragt ved køb over 500 kr. // Levering 1 – 4 hverdage
Menu
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.

Zhenzi tunika

En Zhenzi-tunika er et stilrent, afslappet og flot stykke tøj, som passer til enhver anledning. Uanset om du skal til en festlig fødselsdag eller på kontoret en hel normal hverdag, kan du med en tunika fra Zhenzi forene det komfortable med det moderigtige. Zhenzi-tunikaen er rummelig og behagelig at have på, og samtidig giver den et feminint look. Se vores udvalg af de flotte Zhenzi-tunikaer her på siden.

Læs mere..

Tunika fra Zhenzi med flotte detaljer

Zhenzis tunikaer er designet feminint og unikt, og du kan være sikker på, at alle styles passer perfekt ind i sæsonens trends. Tunikaer fra Zhenzi er altså et moderigtigt valg, som får dig til at se stilsikker og velovervejet ud. Tunikaer fra Zhenzi er lavet i lækre farver og sjove mønstre, så du kan sætte kulør på hverdagen. En Zhenzi-tunika er derfor et unikt item, som giver et personligt præg til din stil.

En Zhenzi-tunika kan bruges til ethvert outfit i mange situationer. Designet er rummeligt, så tunikaen fra Zhenzi er utrolig komfortabel at have på. Zhenzi-tunikaen egner sig både til hverdag og fest, da du kan have det lækre item på i mange timer uden at noget strammer, sidder for løst eller føles forkert.

Flot Zhenzi tunika til fornuftige penge

Med en tunika fra Zhenzi får du et lækkert item til fornuftige penge. Det gode brand er nemlig ikke blandt de dyreste, men der er selvfølgelig ikke gået på kompromis med hverken kvalitet eller design i din Zhenzi-tunika. Kort sagt får du meget for pengene, når du klæder dig i en tunika fra Zhenzi.

Tunika fra Zhenzi med omtanke for bæredygtighed

En mærkesag for Zhenzi er at målrette produktionen af tunikaer og alt andet tøj til at være helt igennem bæredygtigt. I 2025 skal størstedelen af kollektionerne fra Zhenzi faktisk være bæredygtige.

Tunikaer fra Zhenzi er derfor langt hen ad vejen produceret i bæredygtige materialer som økologisk bomuld, bæredygtigt polyester og genbrugeligt polyester. Desuden gør Zhenzi en stor indsats for at pakningen af varer, heriblandt tunikaer fra Zhenzi, foretages med genbrugspap og genbrugsplast.

Shop din Zhenzi tunika online hos Garderoben Mors

Hos Garderoben Mors har vi en forkærlighed for unikt design og flot tøj, og derfor kan du finde et udvalg af smukke tunikaer fra Zenzhi hos os.


Har du spørgsmål til tunikaer fra Zhenzi, eller er du i tvivl om andet? Så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Filters
Sorter efter
Vis per side

Zhenzi tunika

200104

Zhenzi tunika
3/4 ærme
Pynte lynlåse
92 % viskose 8 % elasten

440 DKK

Zhenzi - tunika med print

2712459

Zhenzi tunika med blomsterprint og rund hals med detalje med bindebånd. Tunikaen har lange ærmer med elastik for enden og en længde der når til midt på låret.

Materiale:
100% crepe viskose

410 DKK

Zhenzi tunika med V udskæring og har knapper ned foran. Fantastisk blød kvalitet.

2101651

Zhenzi tunika med V udskæring og har knapper ned foran. Fantastisk blød kvalitet. 82% Viscose 18% Polyamid

370 DKK